geoslogo GEOS A.V. Consult
Verkoop, verhuur & advies
Tel: 030-6957301  
verhuur@geosav.nl
  
 
 
 
Verhuurcatalogus
 
Video
geluid
beamers
computers
schermen
overig
Diensten
voorwaarden
 
 
GEOS A.V. Consult
Postbus 590
3700 AN Zeist

Dijnselburgerlaan 1-17
3705 LP Zeist
Tel: 030-69 57 301
Fax: 030-6957956
verhuur@geosav.nl
         
 

GEOS is in Nederland de exclusieve distributeur van de SMARTY

Smarty is een zeer slimme kleine videocamera voor in uw voertuig of op de motor welke bij incidenten alles wat buiten gebeurt op dat moment naadloos vastlegt met haarscherpe videobeelden. Smarty werkt dus als een zwarte-doos voor in een voertuig en is daarvoor uitgevoerd met een zogenaamde G-sensor welke in actie komt bij schokken.

Bijvoorbeeld bij een aanrijding of het plotseling abrupt moeten remmen heeft u 15 seconden VOORDAT het incident plaatsvindt en aansluitend 5 seconden erna, een naadloze overzichtelijke videoregistratie van het voorval. Deze opname wordt op de bijgeleverde standaard SD-Card opgeslagen en is nadien eenvoudig tot in detail terug te kijken op uw PC of laptop.

Klik hier voor een datasheet in pdf

 

Voorbeeld video 1

Voorbeeld video 2

 
         
 
smartylogo
  Met de meegeleverde viewer-software kunt u werkelijk alle details van het incident direct terugkijken. Zo is er duidelijk te zien hoe hard u heeft gereden, de acceleratie van het voertuig, de exacte tijd van het voorval en tevens een volledige weergave van de route op straatniveau via Google-maps.

Smarty heeft natuurlijk ook een knop om handmatig opnames te kunnen maken. Deze optie is vooral handig bij constatering van opmerkelijke zaken op de weg zonder dat u daar zelf direct bij betrokken bent.

Door het geringe stroomverbruik kan de Smarty gewoon aan blijven staan indien dat wenselijk is. Deze optie kan u van dienst zijn bij het oplossen van bijvoorbeeld parkeerschades. Zodra er iemand tegen uw voertuig aanrijdt en vervolgens wegrijdt zonder bericht achter te laten, heeft u in veel gevallen een full-color registratie waar wellicht een kenteken in valt terug te lezen.

Met Smarty is de schuldvraag bij een aanrijding of ander incident binnen 20 seconden kraakhelder op video aantoonbaar.

Smarty is eenvoudig zelf te monteren achter de achteruitkijkspiegel of elders en werkt op de vaste voeding in het voertuig.

Smarty wordt geïmporteerd voor de Europese markt door CarPointer BV uit Zeist.

 
 
 
         
 
  Copyright GEOS A.V.Consult. All Rights Reserved