geoslogo GEOS A.V. Consult
Verkoop, verhuur & advies
Tel: 030-6957301  
verhuur@geosav.nl
  
 
 
 
Verhuurcatalogus
 
Video
geluid
beamers
computers
schermen
overig
Diensten
voorwaarden
 
 
GEOS A.V. Consult
Postbus 590
3700 AN Zeist

Dijnselburgerlaan 1-17
3705 LP Zeist
Tel: 030-69 57 301
Fax: 030-6957956
verhuur@geosav.nl
         
 

Naast de verkoop en verhuur van audiovisuele materialen is GEOS tevens de bedenker, ontwikkelaar en leverancier van het Carpointer autovolgsysteem.

CarPointer, het meest compacte draadloze opsporings- en registratiesysteem ter wereld.

Het CarPointer-systeem is speciaal ontwikkeld om volledig onafhankelijk van derden, met een rechtstreekse verbinding de meest uiteenlopende zaken snel te kunnen opsporen.
CarPointer kan worden toegepast in voertuigen als vracht- en personenauto’s, campers, scooters, motoren, maar ook in boten, jetski’s, generatoren, trailers en andere objecten, waarbij een draadloze real-time verbinding mogelijk wordt gemaakt met uw eigendom.

 
carpointer
 
         
 
carpointerlogo
 

CarPointer werkt altijd, 24 uur per dag, zonder tussenkomst van een alarmcentrale en/of politie.

Aansluitend beschikt het systeem over een uitgebreide doorlopende geheugenfunctie om naadloos over een langere periode allerlei gegevens te kunnen registreren. Door gebruik te maken van de meest moderne draadloze technieken bent u als gebruiker in staat, om binnen 20 seconden, de exacte positie en status te bepalen van bijvoorbeeld uw voertuig. Hiermee wordt het mogelijk om werkelijk alle beschikbare informatie vanuit uw luie stoel, waar ook ter wereld, onmiddellijk terug te lezen en indien gewenst te verwerken tot een nagenoeg waterdichte voertuigadministratie.

Voor meer informatie: klik op het logo.

 
 
Klein, Slim & Onafhankelijk
   
         
 
  Copyright GEOS A.V.Consult. All Rights Reserved